OM OS

By Schytte – Århus

Hos butik By Schytte på Sankt Clemensstræde 7 i Århus forhandler vi nøje udvalgt  modetøj og accessories til den stilbevidste kvinde, og de skønneste unikke varer til boligindretningen.

Vi fører modebrands inden for tøj og accessories du ikke ser så mange andre steder i Aarhus,  bl.a. Imperial, Ducie London og Design by Lærke. Vi har alt fra  bluser, bukser, strik til kjoler og frakker.

Størstedelen af vores boligvarer stammer fra Bali og Asien, men naturligvis også fra Danmark, hvor vores rødder er i dag. Vi forhandler både nyt og antikt, alt med sjæl og varme.

Vi glæder os til at supplere din garderobe og udstyre dit hjem med det skønneste inden for mode, accessories og bolig.

 

Hønsehuset – Malling

I Malling kan du også besøge os i vores 250 m2 store butik på Lillenorvej 50. Hos Hønsehuset forhandler vi det skønneste boliginteriør med sjæl og varme. Størstedelen af vores varer stammer fra Bali og Asien, men naturligvis også fra Danmark, hvor vores rødder er i dag. Vi forhandler både nyt og antikt, og her i vores webshop kan du se et udpluk af alle vores varer.

Navnet “Hønsehuset” stammer fra den bygning, hvor vi har vores fysiske butik. Tidligere var det nemlig et hønsehus, i dag er det en butik spækket med alverdens former for brugskunst og interiør til dit hjem. Hønsehuset er en sæsonbutik, tjek derfor vores åbningstider inden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hønsehus.